Reizen en Reisadviezen


Bent u van plan om naar Zuidelijk Afrika te reizen maar reist u het liefst op eigen gelegenheid? Hennie komt graag bij u thuis met een plattegrond en een hoop goede ideeën zodat u zelf een voor u geschikt reisplan samen kunt stellen. Voor een schappelijk bedrag kunt u van zijn kennis gebruik maken en krijgt u vele bruikbare tips over veiligheid, de leukste plaatsjes, topaccommodaties en de juiste adressen voor lekker eten! Verder kan hij u adviseren over bezienswaardigheden en activiteiten die u niet mag missen, welke tijd van het jaar u het beste kunt reizen (al naar gelang het doel van de reis), afstanden, toestand van de wegen (onverhard of verhard) en nog veel meer!

 

Samenstellen reisplan en boekingservice

Wijn Safari gaat graag nog een stapje verder met haar service en kan in overleg met u een totaal reisplan samenstellen binnen uw wensen en uw budget. U krijgt een uitgebreid reisplan met accommodaties, activiteiten, aanbevolen attracties, eetgelegenheden, instructies in geval van nood en andere informatie, overzichtelijk op papier ingebonden. Alle reserveringen en betalingen worden namens u gemaakt (vliegtickets en autohuur uitgesloten) – dus u kunt gewoon in Nederland het bedrag in Euro’s overschrijven en hoeft zich niet met internationale overschrijvingen bezig te houden.

 

Op Maat Reizen

Wij kunnen ook de ultieme reis naar Zuidelijk Afrika voor u samenstellen onder leiding van een professionele, gekwalificeerde gids, het juiste vervoermiddel en alle overige zaken als accommodaties, activiteiten, tussenvluchten etc. Dit alles wordt zorgvuldig en professioneel geregeld, u hoeft alleen maar aan te geven wat uw wensen zijn en wat u wilt besteden en wij zorgen voor de rest! Wijn Safari werkt nauw samen met topgidsen, tophotels, top B&B’s en prachtige privéparken om er zodoende voor te zorgen dat u een onvergetelijke reis beleeft!

 

Kosten

Reisadviezen : € 80,= + reiskostenvergoeding*

Samenstellen reisplan en boekingservice:  € 300,= + reiskostenvergoeding*

Samenstellen Op Maat reis: inbegrepen in de totale reissom

* Een reiskostenvergoeding kan in rekening gebracht worden bij een groep van minder dan 6 personen en bij een afstand van meer dan 30 kilometer vanaf Bergschenhoek

* Prijzen zijn exclusief BTW

Interesse? Neem dan nu contact met ons op, om uw reis te plannen!