Besige Tijden

Beste vriende,
Het is best wel een tijd gelede dat ik hierop een berig achter gelaat hebben. Maar wel met goede rede! Wijn Safari is een stuk vooruit gegaan met onze netwerk ontwikkeling in Nederland. En met meer contacten komt meer gelegenheid!
Belangrijker nog is dat wij onze eerste Braai voor een prive groep thuis in Tilburg gedoen het. Eindelijk waren daar 19 personen en idereen was zeer verrast met “een Barbeque maar dan net iets anders”!
Ook onze eerste Zuid Afrika Kook Workshop is in Hoevelaken op 22 September gehouden. Ik ben heel trots dat ik samen met de Culinarist Ruud Jansen in zij kookstudio voor een vaste kookclub deze avond kon presenteer. Om tesamen met zo’n creatieve man aan de slag te gaan is altijd leuk. We hopen om snel een paar fotos van deze avond op de website te plaats.
De ander Zuid Afrika avonden bij Theehuis Mon-Chouette waren ook goed afgeloop! Ik heb heel veel bekende gezichten van reizen uit Zuid Afrika terug gezien en dat was heel bezonder! Dankje wel aan almal die deze avonde bij kon woon. Wij houden jullie op hoogte voor de volgende geleegenheid!
Tot volgende week,
Gezondheid!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *