Zuid-Afrikaanse Boerewors Workshop


Zuid-Afrikaanse Boerewors Workshop

 

Leer om zelf verse Boerewors op de traditionele Zuid-Afrikaans manier te maken.

De volgende aspecten wordt onder de loep genomen:

 

  • Keuze en voorbereiding van vlees
  • Specerijenmix – basis ingrediënten en optionele extra’s
  • Toevoeging van ander verse ingrediënten
  • Hoe om de worst te maken
  • Verschillende bereidingswijzen voor de worst

 

U gaat zelf het vlees bereiden, uw eigen specerijenmix mengen en zelf minimaal 1kg worst maken voor thuis.

Verder worden enkele Zuid-Afrikaanse wijnen er bij geproefd zodat u zelf kunnen proeven welke wijn past het beste bij uw worst. Deze wijnen zullen ook te koop worden aangeboden.

 

Inbegrepen:

Welkomstdrankje

Basis boerewors recept

Alle bestanddelen voor de boerewors: darmen, vlees, specerijen enz.

Apparatuur om de boerewors mee te maken

Wijnproeverij van 3 wijnen

Lichte maaltijd na afloop – met Boerewors en een glaasje wijn natuurlijk!

 

Zelf meenemen:

Grote snijplank

Scherp vleesmes of koksmes

Mengkom (minimaal ca. 3 liter volume op vlees goed in te kunnen mengen en husselen)

 

Prijs: €30,- per persoon

(Getallen worden beperkt tot maximaal 12 deelnemers per workshop)

Aanmelden per e-mail naar info@wijnsafari.nl, plaats gegarandeerd na ontvangst van betaling.

Extra wors om op de dag zelf te maken – €10/kg (vooraf te bestellen  i.v.m. voldoende inkoop)

 

Datum, Tijd en Plek:

Zaterdag 2 maart 2013 om 15h00 (duur minimaal 3 uur, enige uitloop waarschijnlijk)

Delft Rugby Club, Bieslandsepad 16, 2616 LL Delft