Wijncursussen


Wijn Safari biedt verschillende wijncursussen aan op onze vaste locaties of op maat bij u aan huis of op kantoor. Wij richten ons niet op professionals maar op wijnliefhebbers die op een gezellige en informele wijze meer over wijn willen leren. De focus word gelegd op veel proeven en praktische kennis met theorie  als achtergrond. Er zijn geen examens en iedereen haalt eruit wat hij zelf wil. Deelnemers krijgen wel een certificaat van deelname. De standaard van deze wijncursussen is van hoog niveau en alle wijnen die geproefd worden zijn van goede kwaliteit!

Privè cursussen thuis of op locatie zijn een leuke manier om met familie, vrienden, een wijnclubje en/of collega’s iets bijzonders te beleven! Neem contact op voor een op maat offerte.

Wijnsafari biedt u de volgende mogelijkheden (click op de cursusnaam voor meer informatie):

Basiscursus: Ontdek Wijn

Voor de wijnliefhebber die meer wil weten over het hoe, wat en waar van wijn. Een beetje kennis zorgt al voor veel meer genieten!

 

Wijnen van de Wereld

Gaat op een wijnsafari om de wereld! In ieder glas ontdekt u een ander wijnland of -streek.

 

Ontdek Zuid-Afrikaanse Wijn

Dat er in elk land veel te ontdekken valt, is zeker van toepassing op  Zuid-Afrika. Met zoveel uiteenlopende regio’s is de diversiteit aan wijnen – groot. Ga mee op een reis en ontdek deze vinologische schatten!

 

South African Terroir: Wine of Origin Master Class

Voor de kenner en professional. Leer de Zuid-Afrikaanse wijngebieden grondig kennen en proef de beste Zuid-Afrikaanse wijnen die inNederlandverkrijgbaar zijn!

Alle openbare cursussen zijn op basis van minimaal 10 deelnemers. Aanmelding via e-mail.