Welkom om dit blog

Ik hopen dat jullie dese site en dese blog van waarde sal vind. Ik nodig uw hartlijk uit om deel te wees van gesprekken. Die verslag van onze eerste Zuid Afrika Avond volgen snel!

Het 1st Zuid Afrika Kook Workshop is vorige week in Hoevelaken succesvol aangebied. De 10 deelnemers het onder de bekwame leiding van mijzelf en Culinarist Ruud Jansen geleer om onder anderen traditionele Boerewors te maken, zoete aardappelen zoals mijn oma het maakt en Maizbrood bakken.
Natuurlijk zou de avond niet kunnen zonder bijpassend wijn! Wij hebben uit de wijngebied Stellenbosch een fruitige Chenin Blanc geserveerd naast Gamba spiesjes, een zachte Pinotage bij het Boerewors en een Bordeaux style blend van Rustenberg Estate bij de struisvogel biefstuk! TOP!!!!
Wil uw ook zo’n leuke avond organizeer? Neem snel met ons contact op!

Tot siens,
Hennie


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *